Finnish Industrial Internet Forum – FIIF

“Growth paths for Finnish companies”

Jam session agenda

Date:14.4.2015

Time: 09:00 – 12:30

Place: Dipoli, Otaniemi


09:00

Opening of the Session

10 min

Pekka Lundmark, Konecranes

09:10

JAM Agenda & Practises

5 min

Mikael Haag, VTT

09:20

Pitching & Ideation in the net

10 min

Erkka Isomäki, Viima

09:25

Experiences from last pitching

5 min

Sampsa Laine, Data Rangers

09:30

Hot spot roulette – Session 1

 

Raute, Markus Halmetoja (Table 1)

Huurre, Jukka Hellman (Table 2)

Eaton, Mikko Hakala (Table 3)

Älykaupunki, Kalasatama, Antti Kosunen (Table 4)

Tekes, Kari Penttinen (Table 5)

 

30 min

 

10:00

Coffee and networking at stands

 

Meet also from last JAM:

Pesmel (Table 6)

CyberLightning (Table 7)

Idean (Table 8)

Data Rangers (Table 9)

 

60 min

 

 

11:00

Hot spot roulette – Session 2

 

Aikumo, Kari Rantanen (Table 1)

Ficonic Solutions, Damien de Maya (Table 2)

Vilike, Kirsi Ekberg (Table 3)

CLS – Engineering, Timo Hanhimäki (no table)

Microsoft,  Henriikka Åkerman (Table 4)

 

30 min

 

11:30

Coffee and networking at stands

60 min

 

12:30

Closing of the session