Finnish Industrial Internet Forum – FIIF

“Growth paths for Finnish companies”

KUTSU: Digibarometri 2015 – Päättäjäseminaari

Aika: 17.3.2015 klo 8.30-12.00 

Paikka: Musiikkitalo, Helsinki 

Valtaosa Suomen kasvumahdollisuuksista liittyy digitaalisuuteen tai sen hyödyntämiseen. Mutta kuinka digitaalisia todellisuudessa olemme? 

Suomen digitaalista asentoa kuvaava ja ennustava Suomen Digibarometri 2015 julkaistaan Musiikkitalolla pidettävässä Päättäjäseminaarissa tiistaina 17.3.2015 klo 8.30 alkaen (ohjelma alkaa klo 9.00).

Etlatiedon toteuttama Digibarometri julkaistaan nyt toista kertaa. Digibarometri 2015 päivittää ja syventää viimevuotista analyysia. Uutta tietoa saadaan mm. verkkokaupan ja teollisen internetin hyödyntämisestä Suomessa. 

Tilaisuudessa digitaalisuuden tilasta ja mahdollisuuksista on keskustelemassa joukko eturivin asiantuntijoita ja liike-elämän vaikuttajia.

Ilmoittautuminen ja ohjelma kokonaisuudessaan verkkosivuilla: digibarometri.fi
 

Viime vuonna tilaisuus täyttyi nopeasti eikä kaikille halukkaille riittänyt paikkoja. Ilmoittauduthan siis 6.3.2014 mennessä! Muistathan myös esteen sattuessa perua ilmoittautumisesi (onnistuu ilmoittautumisen yhteydessä lähetettävän nettilinkin kautta). 

Tilaisuutta on mahdollista seurata myös live-striimin kautta tapahtuman verkkosivuilta

Kutsua saa mielellään välittää eteenpäin! Tilaisuus on tarkoitettu henkilöille, joilla on kyky ja halu vaikuttaa Suomen digitalisoitumiseen.


Lämpimästi tervetuloa! 

Terveisin,
 

Tuomo Luoma, Verkkoteollisuus ry 

Jukka Viitasaari, Teknologiateollisuus ry

Marko Heikkinen, Tekes

Ismo Kosonen, Liikenne- ja viestintäministeriö

Jaakko Talvitie, Digile Oy


Twitter: #digibarometri2015